بازاریابی محصولات ساختمانی(قسمت دوم)

بازاریابی محصولات ساختمانی(قسمت دوم)

یازده نیروی محرکه توسعه سیستم بازاریابی و فروش در کسب و کارهای ساختمانی

چهارمین بخش از روش سیستمی(sot)، شامل ۱۱ نیروی محرکه سیستم بازاریابی و فروش برای توسعه کسب وکارهای ساختمانی است که از طریق آمادگی های سازمانی واحد بازاریابی و فروش، ایجاد می‌شودو محتوای آموزشی این قسمت می باشد.

۱- چهار عامل اصلی تصمیم گیری مشتریان محصولات ساختمانی

 اغلب مشتریان برای خرید محصولات ،خدمات و مصالح ساختمانی صرفا براساس چهار عامل اصلی تصمیم گیری می نمایند. این چهار عامل بر کیفیت بازاریابی و فروش کسب و کار شما تا بسیار تاثیر گذار می باشند.در این قسمت آموزشی شما با این چهار عامل مهم آشنا می شوید.

۲- جدول FAB 

برای معرفی صحیح و دقیق کالا ،خدمات و مصالح ساختمانی توسط واحد بازاریابی و فروش به مشتریان ا جدول FAB یکی از مهمترین ابزار های راهبردی در عرضه صحیح کسب و کار ساختمانی است که روش تدوین این جدول را میتوانید در این قسمت آموزش ملاحظه بفرمایید.

۳- بازاریابی مستقیم

یکی از راهکارهای زودبازده و کم هزینه بازاریابی و فروش برای کسب و کارهای کوچک و متوسط ساختمانی بازاریابی مستقیم است. این راهبرد دارای موارد بسیارمهمی است که دانستن آنها باعث اجرای درست روش بازاریابی مستقیم در کسب و کارتان می شود.

۴- پیشنهاد منحصر به فرد فروش (usp)

مهمترین وظیفه یک کسب و کار ساختمانی این است که مزیت‌های رقابتی محصولات و خدمات خود را شناسایی کند و آن قابلیت ها را در بهترین شکل ممکن به مشتریان بازار هدف خود انتقال دهد. تمامی دلایلی که مشتریان را مجاب می‌کند تا محصولات و خدمات خود را به جای رقبا از کسب و کار شما تهیه کنند همان پیشنهادمنحصر به فرد فروش می باشد.

۵- بازاریابی دیجیتالی

شناخت و استفاده از ابزارهای بازاریابی و فروش در فضای مجازی کسب و کارهای صنعت ساختمان شامل مواردی کاملاً تخصصی است که در این قسمت آموزشی به آن اشاره شده است.

۶- تبلیغات 

 ابزارها و شیوه های ترویج و تبلیغ محصولات ، خدمات و مصالح ساختمانی از جمله مفاهیمی است که فعالیت ششم آمادگی های ضروری سازمانی در واحد بازاریابی و فروش یک کسب و کار ساختمانی می باشد.

۷- ارزیابی عملکرد فروش کی پی آی

قابل اندازه گیری کردن فعالیت های مهم واحد بازاریابی و فروش کسب و کار ساختمانی دارای شاخصه‌هایی است که در این قسمت آموزشی شما میتوانید ملاحظه بفرمایید.

۸- ساختار فروش

فرآیندهای مدیریت ستادی و اداری مرتبط با سایر واحدهای کسب و کارهای صنعت ساختمان بخش دیگری از آمادگی های ضروری سازمانی می باشد.

۹- برنامه ریزی فروش

دقیق کردن نحوه اجرای فعالیت های بازاریابی و فروش در راستای اهداف یک کسب و کار ساختمانی که بر مبنای منابع موجود تهیه شده است یکی دیگر از آمادگی های ضروری سازمانی می باشد.

۱۰- مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM)

ابزاری که کلیه فعالیت های اجزای تشکیل دهنده واحد بازاریابی و فروش یک کسب و کار ساختمانی را با مشتریان و سایر بخش های مرتبط با آنها ، در دسترس قرار می دهد و همینطور قابلیت کنترل و هدایت ارتباطات ایجاد شده را فراهم می کند مفهومی مدیریتی باعنوان  CRM می باشد که به شکل های متنوع قابل پیاده سازی است و یکی از ضرورت های مهم سازمانی می باشد.

۱۱- بانک اطلاعات مشتریان

دسترسی به اطلاعات و مشخصات مشتریان بازار هدف ، از مهمترین فعالیت‌هایی است که گرد آوری آن برای استفاده در بازاریابی و فروش محصولات ،خدمات و مصالح ساختمانی یک ضرورت و آمادگی سازمانی می باشد.

راهنمای مدیر وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *